Известие

Collapse
No announcement yet.

първа алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikit087 Покажи съобщение
    Аз моята Алфа я купих за 1500 лева преди 9 месеца с лети джанти които ги продадох за 250 лева и ми излезе на 1250 лева ама е 1,6 twin spark нe e JTD Но за сега съм доволен от колата за тия пари си е супер,даже и климатика си работи добре
    Нов внос ли беше
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Не купих я от един човек тука във Варна имаше 4 коли и ги продаваше,че нямал как да им плаща данаците,той преди това е имал фирма и затова са ги ползвали толкова много коли
      Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

стига сте му спамили на човека, ако вземеш бензин ще рискуваш защото има доста неща които трябва да провериш като вземаш такъв вид автомобил, при дизела е по опростена пали пробваш го, гледаш за масло и разни други течове, и се пак от всичко е наи важно да имаш и касмет, успех с избора
        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

аз като цяло знам слабостите на бензина и на дизела интересувах се само дали някой знае нещо за тези двечките

Comment

Страшни простотии може да прочете човек тук Дизела бил "по-опростена" система Точно обратното е! Бензиновият двигател е по-елементарен за подръжка и проверка. А кола на тия години дизел да си вземеш си е таралеж в гащите. Колкото до монтанчанина , трудно ще му обясня какво исках да кажа Тия по тая част на България вечно са пияни.
            Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
            Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

стига бе един спарк трак е мн по претенциозен от към обслужване и грижа за мотора, свещи, кабели, масло на определени километри,вариатори разни, и сума и проблеми с електрониката..... както и да е, дано колегата направи наи правилния избор за него
              Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
                стига бе един спарк трак е мн по претенциозен от към обслужване и грижа за мотора, свещи, кабели, масло на определени километри,вариатори разни, и сума и проблеми с електрониката..... както и да е, дано колегата направи наи правилния избор за него
                Зависи на каква попаднеш, тея коли не си знаят километрите вече. Гледай че навсякъде по обявите пише ~125к км, а те са 200+... после марката била скапана... не че не е кекава де ама

Comment

Само да вметна ,че моята 145/1,4/98 е взех за 1500 лв нов внос от автокъща с газов инжекцион преди 6 месеца.
                  Alfa 145 1.4 TS 1998 г. с ГИ - 250хил

Comment

Първоначално публикувано от someone Покажи съобщение
                    Само да вметна ,че моята 145/1,4/98 е взех за 1500 лв нов внос от автокъща с газов инжекцион преди 6 месеца.
                    Не знам за твоята Алфа но на аватара ти е снимка на моята Алфа взета от вече несъществуващата ми обява в мобиле.бг

Comment

Тук стана интересно.
                      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от DiS4s7eR Покажи съобщение
                        Не знам за твоята Алфа но на аватара ти е снимка на моята Алфа взета от вече несъществуващата ми обява в мобиле.бг
                        Признавам си въпросната снимка е от мобилето. То го пише долу. Колата е идентична като визия, цвят и изпълнение, но не е тази от снимката.

Та въпросната снимка е илюстративна. Ако колегата го дразни този момент , ще измисля нещо.
                        Alfa 145 1.4 TS 1998 г. с ГИ - 250хил

Comment

Working...
                        X